Onze aanpak

Voor een optimale beleving in een beleeftuin nemen we de volgende stappen:

Vrijblijvende kennismaking

Met een kennismakend gesprek leren wij u graag kennen. In dit geheel vrijblijvende gesprek bespreken we de wensen en behoeften voor een persoonlijke beleeftuin.

Inventarisatie

Wij ontwerpen beleeftuinen door altijd vooraf de balans op te maken wat de wensen en behoeften zijn van iedereen die bij de tuin betrokken is en er gebruik van maakt.  Aan de hand van een workshop met alle stakeholders ontwikkelen we samen een programma van eisen.

Ontwerp

Na deze stappen kunnen we doorgaan met het ontwerp. Hierin werken wij nauw met u samen. In het ontwerp wordt aangegeven welke functies waar in de tuin geplaatst worden. Er wordt zichtbaar waar de toestellen komen, hoe de paden lopen, waar plantvakken komen, waar de bankjes te vinden zijn, en ga zo maar door.

Realisatie

Vervolgens gaan we de beleeftuin daadwerkelijk aanleggen. Ons eigen team heeft ervaring, kennis en vakmanschap op het gebied van beleeftuinen. Daarnaast beschikken we over professionele en betrouwbare materialen. Kortom, we hebben alles in huis om een persoonlijke beleeftuin te realiseren.

Onderhoud & beheer

Natuurlijk willen we dat u tevreden bent bij de oplevering van een project, maar ook na langdurig gebruik. Daarvoor hebben we onderhoudscontracten. Hiermee bent u verzekerd van een goed onderhouden tuin met een optimale beleving!

Meer weten?

Heeft u vragen over onze diensten of interesse in een samenwerking? Neem dan contact met mij op!

cta-image